A Hisense-Hitachi VRF berendezések élen járnak a technológia újítások VRF rendszerekbe történő integrálásán. A töretlen technológiai innováció jegyében kifejlesztett Hi-Motion mozgásérzékelő szenzorral a helyiségek klimatizálása komfortosabbá tehető, mint valaha.

A mini/klasszikus 4 utas kazettás, konzolos és légcsatornázható beltéri egységekbe szerelhető mozgásérzékelő szenzor segítségével az egység teljesítményének meghatározásakor az automatika figyelembe veszi a helyiségben érzékelt személyek számát is a még pontosabb szabályozás érdekében. A szenzor ezen túl automatikusan kikapcsolja a beltéri egységet, ha a helyiséget elhagyják az emberek, és automatikusan bekapcsolja, amint újra igénybe veszik. Ez által jelentős energiamegtakarítás érhető el.

A kapcsolható, fejlett vezetékes szabályozóknak köszönhetően két különböző vezérlési mód közül is választhatunk. Lehetőségünk van a légáramlást közvetlenül a helyiségben tartózkodó emberekre irányítani, de úgy is dönthetünk, hogy a kifújt levegő kerülje el őket. Előbbi hasznos lehet fűtés üzemben, utóbbi viszont a nyári melegben szolgálhatja azokat, akik egyébként érzékenyek a hűs levegőre.