A Hisense csoport úgy ismert, mint a világ egyik legsikeresebb elektronikai és háztartási termékeket gyártó vállalata. 1969-től kezdődött a cég sikertörténete. Számos átalakulás nyomán, ma már Kína egyik legismertebb nemzetközi, technológiai cégcsoportjává vált.

Modern kommunikációs megoldásokat, környezetbarát „zöld” technológiát és magas szintű kutatás–fejlesztési programjai eredményeit felhasználva, a világpiacon számos magas műszaki színvonallal rendelkező termékkel büszkélkedhet, mint kommunikációs technológiai berendezések és eszközök, nagy energia-hatékonyságú háztartási gépek, hűtőtechnológia, intelligens városi szállítási eszközök, egészségügyi berendezések, lézertechnológia, kijelző és monitoring technológiák.

Elképesztő innovációs és kreatív, technológiaorientált gondolkodásmód segítségével folyamatosan követni az ipari gyártás fejlődését, ezáltál lépést tart az üzletág részvevőinek folyamatos újításaival és saját megoldásokat képes kínálni. Ennek köszönhetően csúcstermékeivel a világ élvonalába tartozik.

2003 január 8-án a légkondicionálás terén létrejön a Hisense Group, valamint a Hitachi Air Conditioning, majd 2015-től a Johnson Control Hitachi Air Conditioning Systems Co. Ltd-del történt megállapodás alapján megalakul a Hisense–Hitachi Air Conditioning Co. Ltd. vegyesvállalat, amely Qingdao-ban ipari parkot létesít a légkondicionáló berendezések gyártásához, valamint létrehoz egy kutatás-fejlesztési központot.

A Hitachi VRF színvonalas berendezései a világ egyik csúcsmárkája, globálisan elterjedt és rendkívül elismert. Ez a csúcstechnológia és fejlesztés kerülhetett bele az új közös mega-vállalkozásba.

Ma a Hisense-Hitachi VRF rendszereket világszerte elismeréssel fogadják, nem úgy, mint egy újabb „kínai csodát”, hanem mint a kínai szorgalom és japán csúcstechnológia orientált mérnökök közös termékét. A felhasználók pedig bizalommal tekintenek a klímakészülékekre, mivel a márka ismerősen cseng számukra nagy nevű sportesemények kiemelt támogatójaként.

Qingdao-i gyárban 17 robotizált szalagsoron évente 1 700 000 db berendezést gyártanak.

A berendezéseket japán technológiával, japán alkatrészeket felhasználva, japán minőség-ellenőrzéssel gyártják, felhasználva minden eddigi Hitachi által előállított újítást vagy gyártási folyamatot.

Ma a Hisense-Hitachi közös vállalkozás 3 márkanéven értékesíti a VFR termékeit: Hisense, Hitachi, valamint York.

Jelenleg a VRF termékpalettán 5 sorozat léghűtésű, egy vízhűtésű, két levegő-víz hőszivattyús termékcsoport található. Emellett széles választékban kínált beltéri egységekkel és korszerűen integrálható DDC és BMS (táv- és épületfelügyeleti) rendszerekkel rendelkezik.

A kifinomult és egyben letisztult design lehetővé teszi a könnyen betervezhető berendezések térben való elhelyezését úgy a beltéri, mint a kültéri egységek esetében.

Több oldalú ergonómiai fejlesztések, valamint különböző kényelem szempontjából kiváló funkcióik lehetővé teszik a berendezések alkalmazását a legkülönbözőbb épületek helységeiben, szállodákban, kulturális létesítményekben, oktatási központokban, sportlétesítményekben, üzletekben, múzeumokban, kényelmes otthonokban, illetve luxus villákban egyaránt.

A rendszerek műszaki tervezésben a Hisense tervező segéd program nyújt igazi segítséget a tervezőknek. A gépek tervezése, magas műszaki szintje és belső kialakítása megkönnyíti a telepítés és a szervizelés hatékony elvégzését.