Mindennapos elvárás a VRF rendszereknél az, hogy egy irodában, hotelben, étteremben, vagy akár egy családi házban a beltéri egységeket központilag is lehessen szabályozni. Az ilyen vezérlésekkel elérhető a beállított hőmérsékletek limitálása, heti vagy napi időzítés, vagy bizonyos készülékeknél az elektromos áramfogyasztások mérése is, pontos elszámolást téve lehetővé.

HYJM-S01H

Az érintőképernyős HYJM-S01H intuitív és könnyen használható 7 collos érintőképernyővel rendelkezik. A nagy felületen egyszerűen vezérelhetők a beltéri egységek és azok csoportjai. Többek között beállítható hétvégi üzemmód, heti programozás, energiatakarékos mód, és kiíratható egy hiba esetén keresendő személy neve és elérhetősége is.

Hi-Mit

A Hi-Mit távfelügyelet segítségével a VRF rendszer online, akár telefonról vagy táblagépről is vezérelhető. Leolvasható és állítható a készülékek üzemmódja, munkaponti hőmérséklete, vagy időzített programozása is. Az applikációban megtekinthetőek a hibaüzenetek is, így az esetleges üzemzavarok gyorsan feltárhatóak.

Hi-Dom

A Hi-Dom központi vezérlő rendszer kompakt megoldást nyújt a légkondicionálók összetett vezérlésére és menedzselésére. A rendszerre való csatlakoztatás után a kapcsolt számítógépről teljes körű felügyeleti tevékenységet láthatunk el. Monitorozhatóak és beállíthatóak az üzemállapotok, limitálhatók a hőmérsékletek, és adott esetben letiltható a vezetékes vagy infra szabályozók használata. A megfelelő kiegészítőkkel lehetőség nyílik továbbá a villamos fogyasztások pontos mérésére is.

A Hisense VRF készülékek ezen felül természetesen csatlakoztatható minden korszerű BMS rendszerhez is, mint például a BACnet és a Modbus.